PRIJAVA  ZA UČEŠĆE NA KONFERENCIJI

MODUL GEODEZIJA

Prijave za učešće na konferenciji su otvorene od 1. septembra do 10. oktobra 2019. godine. Cena kotizacije je 75 €, u cenu su uključena noćenja, obroci, zvanična majica konferencije, setifikat i prevoz u okviru aktivnosti konferencije.

Prijave za studente sa Univerziteta u Novom Sadu se otvaraju 16. septembra i traju do 10. oktobra. Studenti se mogu prijaviti u kancelariji Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka. Cena kotizacije za njih je 1000 dinara.

Prijave su zatvorene.

PRIJAVA  ZA NAUČNI RAD

MODUL GEODEZIJA

Međunarodna konferencija studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture "CoNStruction 19" se održava po četvrti put, ove godine od 31. oktobra do 4. novembra. Između ostalog, studenti osnovnih i master studija imaće priliku da prezentuju svoje naučne radove. Ovogodišnja tema jeste BIM( Building Information Modeling) tehnologija, kao jedna od tehnologija koja se izdvojila u rukovođenju i upravljanju projektom, gradilištem i upravljanjem u toku eksploatacije. Geodezija ima važnu ulogu u stvaranju BIM-a jer na osnovu merenja treba da obezbedi informacije o fizičkim i funkcionalnim karakteristikama mesta i predstavi ih u digitalnom obliku.

Konkurs za naučne radove je otvoren do 30.09.2019. godine i moguće je konkurisati sa seminarskim, diplomskim ili master radovima koji imaju elemente istraživačkog rada u sebi. Prijave se vrše putem formulara na sajtu. Recenzente predstavljaju profesori i asistenti sa Departmana za građevinarstvo i geodeziju, i Departmana za automatiku, geomatiku i upravljanje sistemima Fakulteta tehničkih nauka. Pravo učešća imaju svi studenti geodezije i geoinformatike osnovnih i master studija. Tim autora se može maksimalno sastojati od 3 člana. Najbolji radovi će biti izabrani za zbornik,a od toga pet najboljih radova će biti prezentovano na konferenciji. Troškove kotizacije(4 noćenja, obroke, akreditaciju, sertifikat o učešću, oficijalnu majicu i zbornik radova ) za pet studenata(iz svakog tima po jedan), snosi organizator konferencije.

Studenti kojima bude odobren naučni rad biće obavešteni putem mejla i biće im prosleđen forma za skraćenu verziju rada koju moraju dostaviti do 15.10.2019. godine.

Prijave su zatvorene.

sr_RSСрпски језик
en_GBEnglish (UK) sr_RSСрпски језик