PRIJAVA  ZA UČEŠĆE NA KONFERENCIJI

MODUL GRAĐEVINARSTVO

Prijave za učešće na konferenciji su otvorene od 1. septembra do 10. oktobra 2019. godine. Cena kotizacije je 75 €, u cenu su uključena noćenja, obroci, zvanična majica konferencije, setifikat i prevoz u okviru aktivnosti konferencije.

Prijave za studente sa Univerziteta u Novom Sadu se otvaraju 16. septembra i traju do 10. oktobra. Studenti se mogu prijaviti u kancelariji Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka. Cena kotizacije za njih je 1000 dinara.

 

Prijave su zatvorene.

PRIJAVA  ZA NAUČNI RAD

MODUL GRAĐEVINARSTVO

Raspisan je konkurs za naučne radove, koji traje do 30.09.2019. godine.  Recezenti su profesori sa Departmana za građevinarstvo i geodeziju Fakulteta tehničkih nauka. Pravo učešća imaju svi studenti građevinarstva osnovnih i master studija, svih usmerenja. Prednost imaju radovi koji se bave BIM tehnologijom. Tim autora rada može maksimalno da sadrži 3 člana. Recezeni će odabrati najbolje radove za zbornik, od toga pet najboljih radova će biti prezentovani na konferenciji. Troškove kotizacije (4 noćenja, obroke, akreditaciju, sertifikat o učešju, oficijalnu majicu i zobrnik radova) za pet studenata (iz svakog tima po jedan) snosi organizator konferencije.

Uvidevši da je istraživanje među studentima slabo zastupljeno, odlučili smo da je dozvoljeno primenjivati seminarske, diplomske ili master radove koji u sebi imaju elemente istraživačkog rada.

Studenti kojima bude odobren naučni rad biće obavešteni putem e-mejla i biće im prosleđena forma za skraćenu verziju rada koju moraju dostaviti do 15.10.2019. godine.

Prijave su zatvorene.

sr_RSСрпски језик
en_GBEnglish (UK) sr_RSСрпски језик